Solat

Är inne på lite pause, blir så ju jävla varmt efter ett tag. Ska nog gå ut snart igen tror jag, eller försöka få tag på min kompis och hitta på ngt med henne.
Vad har ni gjort idag i detta fina väder?

Puss och kram, glöm inte ; alla som är dutiga på att göra headers och villiga att hjälpa mig med en måste kommentera inlägget under =)!

Hjälp med header ?!

Jag vill ha en header som liksom passar in , precis som den jag redan har. Fast med mig , haha lät ego , till höger, utklippt som många har. Sen vill jag att det ska stå Louiseh Kjellberg och den ska vara lila och fin =)
Någon som är duktig på att göra headers som skulle kunna hjälpa mig gratis? Skulle vara hur snällt som helst, för det finns ju tusen stycken som är duktiga på att fixa sånt har man sett och jag fattar inte hur dom gör. Och när jag gör det blir det helt fult, haha.

Tisdag

Ska alldeles strax ut och sola på altanen, man måste faktiskt ta vara på solen medans den är framme ! Tänk om det regnar nästa vecka ? ;ooo
Jag vaknade halv tio idag, skönt att gå upp tidigt. =)
Vill ni veta en sak? Jag har inte ätit något på två dygn snart! Det enda jag har "ätit" är cola och cola light samt vatten. Men jag är inte ens hungrig. Det har dels med vädret att göra, jag pallar inte äta i sånt här väder för jag är varm hela tiden och svettas och jag blir bara äcklad av mat (JAG ÄR INTE ENS SUGEN PÅ MCDONALDS VAD HÄNDER MED MIG ?!) men det har också att göra med att jag är in my period, och jag har aldrig varit sugen på mat när jag haft den, ever.
Ganska bra för mig, som borde (enligt mig) tappa "ett par" kilon, hihi =). Usch jag låter som en anorektiker eller något, men jag har absolut inte aneroxia eller någon form av ätstörning, som man ser HAHAH. För jag äter som en gris när jag inte har mens. Så jag tar vara på denna vecka för jag ska äta lite. Sedan ska jag sluta äta godis, onyttig mat och när jag fyller 15 i september ska jag börja träna på gym. När jag kommer till mamma på torsdag ska jag bara äta sallad med kött hihihi. Jag skippar potatisen och såsen. Till frukost kör vi bärsmoothie och grov macka med ost och tomat (utan smör). Åh mitt liv börjar ta fart haha.

Nej nu ska jag ut och få lite färg, blev fan rädd när jag såg Emma och Karro igår, snyggaste brännan i sommar hade dom fan ! =) Så jag ska försöka slå den nu, haha ;)

Puss och kram , btw försökte fixa lite med headern men det gick inte så bra, så det får vara den headen ett tag framöver (a)

Pain Of Love

Ganska bra faktiskt, och jag dör av Bills röst <3
Men still, jag hatar hans nuvarande frisyr.... Och Toms då? Han har typ svarta dreads? EEE


 Love it, låter som vilken av Tokio Hotel låtarna som helst, (;
Lyssna på The Dark Side Of Sun också .

Shoooobräh =)

Snart ska jag göra mig iordning och sedan dra in till Göteborg och träffa några kompisar. Puss påde. =)
Har typ inga pengar just nu, bara till dit och typ mcdonalds, sen ska jag få mina 800 kronor av mamma men det ska jag spara , Louise goes ekonomibarn.
Jag har knappt sovit ett skit i natt, det är så jävla varmt här hos pappa så det är fan inte sant! Man bara svettas, och så ligger man fel hela tiden och somnar aldrig liksom.. Sjukt stört och äckligt!

Asså jag måste bara skriva av mig om en sak, jag vet att många stora bloggerskor som Kissie, Dessie osv osv har stalkers.. Eller hur ? Och visst ,, dt kan säkert vara jobbigt för dom och sånt. Men jag och många andra av mina kompisar blir.. hm hur ska man uttrycka sig.. härmade av en tjej som heter Rebecca eller Viktoria eller något sånt. Hon bor utanför Göteborg någonstans och hon är en sån wb fjååååårtiws. När jag va i min fjortis period härmade hon mig med ALLT, eller aah hon härmar mig fan fortfarande. Så fort jag bytte namn på bdb så gjorde hon det till exakt samma nästan. Jag hette bbahlouiseh ett tag och guess what, hon bytte till samma fast med hennes namn. Jag bytte till baarbii och hon bytte till ett liknande med barbie. Nu heter jag hhejlouiseh på bdb, och tro det eller ej men hon heter samma sak fast såklart med hennes namn ! Är det inte äckligt?
Hon är så jävla ful, och fjortisar är så ute nu, och jag vetefan vad jag vill göra med henne. Hon har lösenord på hennes bdb så jag kan inte gå in på hennes och mobba sönder henne. Fan också ! Fast i och försig får man typ aids om man går in på hennes, så eeee nej tack ?!! Alla har vi varit fjortisar, men nu tycker jag i alla fall att vi som är över 96or ska ta på oss skulden för alla små 96or som springer runt med sina söta vitaläppar, vad har vi gjort med dom ? hahha.
Nejjjdå, låt dom va såna.. Dom kommer över dt ;)

Nu har jag sagt dt som jag ville ha sagt, pusspå't.


dagens låt, baby.


Nydag.

Blev inget inlägg igår, sorry. Jag vaknade och ringde Johanna direkt sedan va dt snabbt till henne och hängde med hennes familj till ikea, k-center och sedan Kungs.
På kvällen blev dt födelsedagsfirande för "lilla" Shadie som blev 15 år, gratttis i efterskott gumman :)!
Hon bor i Tynnered så där samlades alla, sedan åkte vi vidare till Sandholmen (tror jag det hette ?) , sedan kom masssa killar - fula enligt miiig. Så det blev ringa runt till massa på kontakt listan och vara rolig samt social som fan.
Vart hemma hos Johanna igen runt 02, och somnade inte förens  någon timme efter.

Jag är redigt trött nu, eftersom vi gick upp 9 !!!!! ;o

Nu ska jag käka pizzzzaaa :D kommer bilder sen <3

The Sims 3 Säljes !

Jag har fått nog av detta spel. Det var absolut inget för mig.
Tvåan var tvär mycket bättre och lättare att förstå (fortfarande enligt mig).
Så därför säljer jag spelet och hoppas det finns någon där ute som gillar spel mer än mig.
Jag är mer av en internet typ!
Köpte spelet för 499 :- på någon spelaffär, jag säljer spelet för 300 kronor.

Kommer nog även lägga ut på blocket, så kolla där om ni vill köpa skulle jag tro.

Mensvärk

Jag har någon så fruktansvärd mensvärk just nu, som sträcker sig ner till knäna! Varför är det alltid jag som ska få den? Ahja, om några dagar är den över haha :D
Vad händer i morgon för er ? Själv vet jag faktiskt inte. Hoppas jag ska få träffa Johanna snart, förhoppningsvis imorgon då. Har inte träffat henne på väldigt länge känns det som, nu när hon har kille så kommer jag lite i andra hand känns det som. Usch, på något vis tycker jag inte om när vänner får killar.. HAHAHAHHA.
Och jag svär på allt att det inte är avundsjuka, inte denna gången iallafall .

Älskar Johanna Öhman och det vet hon. <3

RIP Michael Jackson

The King Of Pop ha avlidit! Hur jävla tragiskt det än är har det hänt! Fattar fan inte ett jävla skit, jag var och är still ett fan till honom,. Då jag kanske inte var det strösta och trognaste fanet. Jag tror alla är Michael Jackson fans, dt han gjort för världen är fan stort! Han röst, rörelser, musik .. aah allt är magiskt. Jag såg nyss ett program på tv om honom. Om hans liv, från Jackson 5 till det han slutligen blev. Ja ärligt, trodde han nog att han var Gud i slutändan.. Det var inte så många som ville jobba med honom, eftersom han var så .. hmm hur ska man säga det .. ego ? haha. Han var bra , BÄST! Och är fortfarande. Hans låtar hänger kvar än, hur gammla dom än må vara. Och han har inte bara slagit ett rekord i personer på konserter, antal sålda album osv utan flera.
I Jackson 5 var det han och hans fyra bröder som hade gruppen. Dem bästa, och troligen mest kända, låtarna från Jackson 5 är nog I Want You Back och ABC. Älskar dessa låtar. Och Michael var ju bara för söt, eller hur ? :)
Senare blev han soloartist. Michael Jackson.
Enligt mig är Michael den enda artisten som inte har någon dålig låt ! Ja helt fucking ärligt ! Jag älskar varenda än av dem, okej.. Nu kanske inte jag hört direkt varenda en, men jag slår vad om att dem är lika bra som dem jag hört. Som är väldigt många !
Några av dem bästa låtarna av kungen är Heal The World, Thriller, Bad, Beat It, och ja.. nu kan jag nte alla titlar men OOOOH DET ÄR SÅ MÅNGA! <3<3 


Heal The World.<3

Beat It <3

Ah sök på Michael Jackson på youtube så får ni se själva (;.
Rest in Peace! (F)
 

Få fler besökare på din blogg !

Genom att klicka på bilden här nedan kommer du in på en sida där det bara är att följa instruktionerna för att få möjlighet till upp emot 1 000 000 besökare och mer mer mer ! Allt är upp till de som tittar förbi, om de vill titta in igen och så vidare. Hur många lyckas du varva ? ;)


Utomlands i sommar !

Har inte vädret varit fantastiskt denna veckan? Men still längtar jag utomlands!
När jag känner doften av sololja tänker jag automatiskt på när jag låg på hotellet Estrella Del Mar på Mallorca , har varit där två gånger och jag är förälskad ! Jag försöker drömma mig bort till den platsen men att veta att man fortfarande är i Sverige får mig att spy! Jag älskar Sverige, Sverige mitt modersland. Men ändå, på sommaren ska man väl inte vara i Sverige? Såklart jag älskar dagarna då det är såhär fint väder, det är då man får ett brett leende på läpparna och bara vill gå ut men ändå. Att få flyga eller bila ner till ett annat land är ett äventyr och gör allt så mycket mer spännande. Det är inte som att ligga hemma på altanen med svensk glass och (underbara) svenska jordgubbar, nejnej. Det är ett annat land, annat språk, annat klimat, annat hav, andra människor, annan mat, allt är annorlunda! Jag älskar att komma utomlands och få andas ut ett tag, det är bland det bästa jag vet. Man får ny kraft till nya tag här hemma i Sverige. Att bli brun utomlands känns så jävla mycket lättare än att få den perfekta brännan här hemma i Sverige. Visst självklart blir jag brun i Sverige med, men still. Nu har jag klagat på pappa ett bra tag om att jag vill komma utomlands, Medelhavet ligger högt på önskelistan. Vi kom överens om att jag ska spara 2000 kronor fram till den 20de juli, då åker vi. Eller rättaresagt vi åker i augusti någon gång men med dessa pengar plus pappas (han vill av någon anledning att jag ska betala lite grand själv som går till shopping, så han betalar där nere liksom) så bilar vi ner till Medelhavet någonstans ! Snacka om att jag är överlycklig :). Trodde inte jag skulle komma någonstans detta året. Kanske blir det utomlands med mamma på höstlovet med, hihi.

Nu hoppas jag att ni är nöjda med detta inlägget, och det måste ni vara . :)

Puss och kraaaam <3

inget att göra..

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? För det mesta
3. Är du uttråkad? Ganska
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej haha
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Såklart man är
9. Är du från Irland? Nej hahahah ?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? skilda :(

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Sometimes
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja, en han.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Haha inte vad jag vet
7. Är du kär? Nix pix
8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut !

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Båda (om man snackar om håret på huvudet vi säga)
3. Katt eller hund? Katt sååklart !
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner, men vänner är också bra :) 
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? beror på :)!
8. Pengar eller lycka? Lycka, men pengar är inte dumt det heller.
9. Dag eller natt? Båda
10. MSN eller mobil? Båda

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, har aldrig försökt smitit.
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja , vem har inte ?
4. Hoppat Bungee Jump?  Never !
5. Ljugit för någon du tycker om? För många gånger .,
6. Ätit en hel tårta? Nej, gillar inte tårtor så mycket (förutom min pappas !)
7. Gjort bort dig offentligt? Yes ofc.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej , eller olika.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja ! Min katt Chicorita ;(
10. Velat försvinna? Ja 

skit
Vad såg du på tv sist? något på E!
Vems blogg läste du sist? Dessies
Vad åt du sist? Glass med jordgubbar
Vem pratade du med sist? Pappa
Vem ringde du sist? Mamma
Vem messade du sist? Vet inte, har inget batteri i mobilen
Vad läste du sist "bok"?  Vadå "bok" ?
Vem pussade du sist? Mamma hihi :)
Vem kramde du sist? Mamma :)
Vem bjöd du sist på något? Kommer inte ihåg.
Vad köpte du sist? The Sims 3

mammsen imorgon

imorgon kommer inte jag kunna blogga på en hel vecka eftersom internet hos mamma är pajjigt.
lite tråkigt såklart, för mig. klarar mig knappt utan internet haha :D

åh jag känner mig så blek, på tala om ingenting ! visst jag är väl ganska brun ? men asså när solen skiner och det är varmt känner man sig brun och somrig men när dt är 15 grader och mulet käns det fan som höst och vintern är påväg. fyfan.,

puusssbabes nu ska lollo nana, nej då.. dt kommer nog fler inlägg snart :)


När livet sviker.

va bara tvungen att lägga upp denna underbara låten och tipsa alla som inte har hört Sofijahs låtar, de är så jävla fina och har alltid ett fint budskap. <3 enjoy !
haha och för de som antecknar är detta typ den enda rapplåten jag kan rappa med till AHHAHAHAHAH.

va kvar på samma plats, men jag har kämpat åh slitit
ja' vet att det blir bättre men det känns inte hitills
jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss
när jag tänker på dagen nånting hände mellan oss
men nu vet ja' vart du står och ja' behöver dig inte
vi bröt av våra band och dom gick av på mitten
ja' har kastat våra bilder, ja' har saknat åh glömt
att det va du och jag mot världen
som kämpa till dötts
du högg mig i ryggen, va va det som hände ?
ja' menar du och jag vi skulle jämt va bästa vänner
du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är ?
vart tog den personen vägen som alltid fanns där ?
jag tror du vet vem du är, behöver inte säga namnet
men du förlorade mig tillit när du släppte min hand
åh jag vet mycket väl att jag en dag kommer le
men när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner.

när livet sviker är det bra att vara två
men ena halvan av mig slutade förstå
att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar
och jag glömmer dig mer för varje dag.

men jag blev lämnad här som tack för hjälpen
vi gick skillda vägar, gräppa tag i andras händer
jag försökte göra allt men det va du som gjorde fel
löften om att bry sig som inte längre finns mer
va ärlig mot dig själv va det så här det skulle bli?
i så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv
du var en ängel för mig så varför hände det här ?
ett misstag som förändra allt, hela min värld.
såklart jag vill va vänner men du ser att det inte går
för varje gång jag ser dig river du upp gamla sår
du har inte sagt förlåt så jag kan inte ta emot det
och allt skit som jag fick ta, du är fan inte värd det !
vill du ha mig vid din sida får du förja med en sak
ge tillbaka mitt liv för det var det som du stal
alla minnen stannar kvar på alla stunder som vi skrattade
det va du och jag till döden ville aldrig ha nån annan

när livet sviker är det bra att vara två
men ena halvan av mig slutade förstå
att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar
och jag glömmer dig mer för varje dag.

<3


taggar för midsommar käk.

mums, är inte dt på midsommar man äter bäst ? och då tänker jag inte på just att maten är bäst, men det är sommar och allt är så himla fint på något sett! äre dt första midsommaren det inte regnar måtro? HAHAH. vädret är fint faktiskt, regnade för några timmar sen men nu får vi la änna hoppas att dt stannar såhär vacker resten av dagen.
blir nog bara hemma idag, fira med pappa och brorsan. jag är jätte trött.

har ni hört låten Tel me why med Taylor Swift ? den är så sjuktbra. <3 dt får bli dagens låt(:

Therese Rojo

ny header förövrigt..
mums, lite snygg va?
okejj kanske lite väl stor såg jag nu men det får duga orkar inte fixa till den mer nu.. :)

va inne på dessies blogg och kikade, så söt :)! men i alla fall, såg att hon kände Therese Rojo, ni vet tjejen som blev mördad för 10 dagar sedan? hon länkade till en sida där therses bästa kompisar gjort en blogg om deras liv nu utan henne. vet ni hur mycket jag grät? så oerhört sorgligt. och när jag första gången fick reda på detta, alltså dagen efter hon blev mördad och såg bilden på henne i tidningen kunde jag inte tro mina ögon. jag kan mycket väl förstå att dom var avundsjuka på detta perfekta utseendet , men hur i helvete kan man mörda någon ? 16 bast var pojken och flickan, 16 bast!!! deras liv har nyss börjat, och de kommer inse att ett liv efter att ha mördat någon inte kommer vara värt att ens leva. och nej jag vill inte ge döden till någon, asså jag säger inte "hoppas dom dör" men fyfan va rätt det hade vart. denna 15 åriga tjej fyllde 16 igår, och för 10 dagar sen igår mördades hon. hon fick alltså aldrig känna feeelingen av att fylla 16, ta studenten, gifta sig, skaffa barn, .. är inte detta så jävla tragiskt att man gråter ?
nu kände inte jag therese , så jag kan inte säga hur hon va som person. men jag har aldrig i hela mitt liv önskat någon till döden PÅ RIKTIGT. och det hoppas jag och tror att majoriteten av alla tonåringar/ungdomar aldrig har gjort. och dessa två hjärtelösa svinen som tog livet av therese som faktiskt mördade och önskade henne döden hade något seriöst problem. det finns många jag är avundsjuk på på ett eller annat sett, men varför skulle man vilja mörda denna person för det? för att personen är perfekt ?

ahja, jag skulle kunna skriva hur långt som helst . därför stoppar jag nu.

Therese Rojo , 
             Rest In Peace <3
"lev livet fullt ut" - lyder hennes header på hennes blogg.


The Sims 3

jag glömde säga att jag köpte the sims 3 idag ! nu gäller det bara för mig att försöka lära mig det, fattar inget just nu (;

pusselipussen.

Tokio Hotels nya låtar ?

läste på kenzasblogg att tokio hotel gjort två nya låtar (äntligen!). men jag har bara hört refrängen av vad den nu hette.. och på youtube kan man inte se dem om man är från sverige... helt sjukt. vill så gärna höra dem, även fast jag inte är ett särskilt stort fan längre så har jag dom fortfarande på hjärnhinnan och de tar en stor plats i mitt hjärta. framför allt bill och tom. sen jag va 12 och jag älskat och avgudat det tyska bandet tokio hotel, jag va en äkta tokiohotel-nörd! förra sommaren hände något, eller kanske va det när jag fyllde 14 jag började inse att th inte kommer komma till sverige, så allt med bandet är så jävla meningslöst?... eller va det bara att jag växte ifrån dom?... även fast jag numera hellre lyssnar på fjortisdunk, r'n'b, house så tänker jag fan dra mig till deras konsert om dom kommer hit, vara bland de första att köpa deras nya album, skrika som en galning utanför deras hotell och bara bli den 13 åriga tjejen som älskar dem. joo visserligen är jag snart 15 men whatever. sen förra sommaren har jag förändrat min stil.. hmm.. BIG TIMES !
från svarthårig (vilket jag hatar och ångrar sjukt mycket att jag färgade eftersom jag hade blondt innan), svartkläädd med thtröjor och svarta strumpbyxor med rosa knästrumpor och någon kort kjol, lyssnade på band som nirvana greenday p!at (lyssnar jag fortfarande på) osv osv listan är lång . till vitklädsel (vardaglig) , och bara allänt vanlig klädsel. visst har jag märkt förändrinG! jag kanske inte ska säga att alla inte vänder blicken på mig när jag går på stan (vem älskar nte att snacka skit om de som går förbi), men det har absolut tonatsner sjutk mycket! och i skolan, haha det ska vi inte ens snacka om ;) dt är absolut en hata emos skola.

haha nu orkar jag inte skriva mer, dt blev lite mycket ämne om ingenting så , byebyee (L)


18 juni

har inte dagarna gått väldigt fort? igår va det en vecka sen jag slutade skolan... usch, snart börjar jag nian fan ;sss

idag ska jag och mamma åka åh köpa lite blommor till balkongen, sen ska jag nog köpa the sims 3 också ! hahahah, jag är nörd när dt gäller sims spel. jag spelade the sims 2 när det kom ut som en galning, och köpte typ alla speluppgraderingar, nattliv, djurliv osvosvosv.. listan är lång...
och nu när the sims 3 kommit är jag överlycklig, och får rådamp när jag spelar the sims 2 eftersom jag vet att det har kommit ett nytt mycket roligare spel, shiet jag låter som värsta data nörden HAHAHAHAHAH.
typ paralykserad eller vad det heter (stavas ?)

hoppas the sims 3 klarar sv denna datorn, jag måste antagligen ta bort massa bilder, alla the sims 2 och massor av min brorsas spel ... men jag gör allt för minälskling (; THESIMS3 IN MY (L)

just nu sitter jag och lyssnar sönder A drop in the ocean , eller det går fan inte att lyssna sönder den!
bästalåtenjustnu.

babes´

nu har dt gått en evighet sen jag bloggade senast. ni kanske vill veta lite vad som hääänt ? :)
jag sovde hos min älskade johanna fredag till lördag. dt va kuuuul . ÄLSKAR DIG MIN LILLA HÖÖNA (L)
lördag till söndag sov jag hos min bäverbifffff karoliiina <3. också massssaa kul på dtttwwwwwwt! (;
sedan dessa dagar har jag varit mega trött. ändå gick jag upp 8:30 idag ?, jag är ju som man säger dum.

i veckan blir dt till stan en massa, träffa vännerna man inte träffat på år och dar. dt är väl dt dåligaste med att ha vänner som bor i någonannan stad utanför göteborg. dt blir så jäddddra långt att åka hela tiden. fast man kan ju träffas i stan också :)! visst jag kommer ju träffa vänner hela sommarlovet så jag ska nog inte knuffa in allt denna veckan.

här kommer lite bilder på mig och karolina (L)







Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? min bror
3. Hur lång är du? 171
4. Vilken var den senaste film du sett? kommer inte ihåg
5. Vem ringde du senast? johanna
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hola guapa :D datorn sjdå? <3" till Karolina Olsson <3
7. Vad är dagens planer? inget alls. skönt va?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på till vem, ringa till nära vänner har jag inget problem med - men till folk jag inte är bra vän med tycker jag dt är lite pinsamt till.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? idag
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? halv 11
13. Har du någon gång hittat en katt? ja
14. Vilken är din favoritplats? vt inte, stockholm skulle jag tro :)!
15. Vilken plats föredrar du minst? otäcka ställen, stan sent på natten själv.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? studerar till plastikkirurg i Stockholm, senare när jag har pluggat klart jobbar jag på en klinik i centrala sthlm och förhoppningsvis träffat Mr. Right. efter några år, när jag är runt 30 flyttar jag till Kaliforinen eller New york, sedan tillbaka till stockholm.
17. Vad skrämde dig som barn? clowner
18. Vem fick dig att skratta senast? alexander, min bror.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? va är dt?
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor & linne, t-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nej! tänker aldrig gö dt heller.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror på var
26. Är du social? beror på vem jag är med, om dt är någon jag trivs med är jag väldigt social.
27. Vilken är din favoritglass? pigelin
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? dö och köpa massa kläder :)
29. Tycker du om kinamat? ja!
30. Tycker du om kaffe? Cappushino (staving?) älskar jag! då ska dt vara mkt skum!
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, vatten eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? vänster sida, men dt varierar
33. Kan du spela poker? min brorsa försöker lära mig, jag kan på nätet lite grand
34. Tycker du om att mysa? js
35. Är du en beroendemänniska? va?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner & känner, jag vt folk.
37. Vill du ha barn? Ja, men inte förän jag har studerat klart.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, spanska också
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nejj
40. Föredrar du havet eller en pool? pool, och utomlands både pool och havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken? ja ett par
43. Har du någon gång testat narkotika? nej jag är inte så jävla dum :)!!!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Cola
45. Vem är den roligaste människan du känner? många, karroolina bland andra :)
46. Välj ett ärr på din kropp? ett på min kind som jag fick när min bror kastade en spade där i sandlådan....
47. Vad har du för ringsignal? Welcome to the club - Manian
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? vet inte,
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen just nu
51. Kan du byta olja på bilen? ? nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix, har inte bil heller.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Expert på att rodna
54. Läser du dagstidningen? beror på vad jag har att göra
55. Prenumererar du på någon veckotidning? cosmopolitan bara, men jag vt inte om dt är någon vecko tidning..
56. Dansar du i bilen? nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM, tror jag men jag föredrar NRJ - nu när The Voice inte sänds i gbg längre...
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? jag skriver mitt namn överallt så antagligen dt.
59. När var du i kyrkan senast? jaaao,när var dt.. någon gång i femman kanske?
60. Vilka personer utmanar du? välj.

Älskade låt just nu.

bääwst. <3



ganguros

jag har inget att göra så dt får bli masor av inlägg idag.
har ni sett eller kanske hört talas om ganguros? jag tror stilen är ganska omtalad, men alla har nog inte sett precis hur de ser ut? näe, då ska ni få se.
jag älskar stilen, sminkningen och kläderna. dt är absolut ngt jag aldrig skulle kunna gå runt med dock, (så länge jag inte bor i japan då) men dom här personerna passar i dt , och ser störtsköna ut. håret däremot skulle jag kunna tänka mig till 100 %, i alla fall dem blonda.


japans motsvarighet till fjortisar.

Tips för ett vackert hår

vem vill inte ha det där fluffiga, glansiga, snygga håret hårvårdsmoddellerna på tv har? "köp detta shampoot så får du likadant hår", njaae inte riktigt så är dt. man måste förstå att modellen suttit timmar framför en spegel med en MUA (make up artist) som fixat håret och sminket. håret blir alltså inte så bara av att du tvättar dt med just detta shampoot.
här kmr lite tips för ett långt och friskt hår.

  • för dt första drick mycket vatten och är rätt typ av mat så som färsk frukt och färska grönsaker. mat du bör undvika är sötsakerna exempelvid choklad, kakor och bakelser. dessa godsaker hjälper tyvärr inte håret på ett bra sätt. ät mycket vitamin E som du kan hitta i nötter, brunt ris, vete och gröna blad.
  • ät mat med järn! om du har brist på järn är risken stor att du tappar hår. ät mer kött, ägg, sädesslag, ärtor eller bönor om du vill höja järnhalten i din kropp. du tappar inte bara ditt hår när du har järnbrist , ditt hår kan automatiskt sluta växa dessutom.
  • ät mycket proteiner - som får ditt hår att bli starkare.
  • när du tagit tag i detta kan du börja titta ut vilka hårvrådsprodukter du ska använda. shampoo, balsam och inpackning.
  • tänk på att shampoot aldrig ska ta slut innan balsamet. en regel att komma ihåg är att ta dubbelt så lite shampoo som balsam. shampoo sliter på topparna.
  • använd inpackning en gång i veckan och låt dt sitta i minst 1 minut.
  • tvätta inte håret fler gånger än 3 per vecka.
  • när du tvättar håret - låt inte allt hår vara i en knöl mitt på huvudet eftersom detta skapar tovor.
  • borsta inte håret med en vanlig borste precis efter du duschat, använd en gleskammat kam för att kamma ut de svåraste tovorna.
  • låt håret självtorka ofta. och om du har brottom låt det självtorka tills dt blivit nästan tost , använd sedan fönen till att torka dt sista.
  • använd inte hårtänger så som plattång eller locktång oftare än nödvändigt. dt räcker med att du använder plattången eller locktången 1 gång i veckan.
  • klipp topparna 1 cm varannan månad. eftersom friskt hår växer ungefär 1 cm i månaden kommer du få långt och fint hår. tänk på att gå till en frisör du vt klipper bara 1 cm, eftersom vissa klipper mer. ett bra tips är allt låta en kompis eller en förälder klippa om du har svårt (som jag) att lita på frisören.



 


presentkort på nelly

jag har presentkort på nelly värd 100 kronor som prenumeranter till cosmopolitan får (vilken tur att jag är det då) . men jag vt liksom inte vad jag ska köpa nu, dt varierar mellan allt. klänningar till skor. var snäll och kommentera vilken du tkr jag ska köpa :) jag vet inte vilken jag tycker bäst om, men klänningen med rosetten och skorna är en favortit !

denna ? svara i så fall 1.

denna? svara i så fall
2.

denna? svara i så fall
3.

denna? svara i så fall
4.

dessa? svara i så fall
5.




Hos pappa igen,.

jaooo äntligen har jag datorn. nu är dt sommarlov också, kan ni tänka er?!
jag frågar mig själv konstant hur snabbt nian kmr gå, sjuan och åttan blåste iväg med vinden hur fort som helst. nu ska jag börja i nian i höst och jag kan inte fatta hur jag ska klar nationella och allt, men sure. fick bra betyg. 200 poäng - kanske inte dt bästa men i alla fall.

på skolavslutningen hade jag en vit fransklänning från Bling´ 800 kronor. finnn :)


och sedan efter skumdiscot bar dt av till school's out, skumdiscot (L) riktigt mysigt och roligt var dt, :)


nu ska jag gå in på nelly och titta lite kläder för jag fick ett presentkort igår från cosmopolitan , iiih (:

pussssn.


HLR

dt fick bli lite mkt uppdateringar idag , men jag ville bara berätta en grej som hände idag.
asså jag hade inte gjort HLR på skolan än, så jag fick göra dt för att jag skulle kunna få betyg (typ obligatoriskgrej). och så jag och min bästavän johanna typ fick sitta i ett litet rum med en tv och kolla på när någon rutten tant snacka om HLR och hur man gör. hon snackade så fetigt kosntigt. EEE! så typ hjärtkompressionerna gick ass bra och sånt, men sen när man skulle blåsa in i den jävla dockan masa luft så gick rörde sig inte den fucking magen. asså lungorna ska ju viddgas och grejer, jag blev typ skit sur och dampa på dockan. asså jag svär att jag blev peddo och tänkte våldta lilla ann. sen typ assåå johanna ba strula med den en gång jag ba wtf varför asssååå eeee, dt är typ en miljard på våran skola som haft hela deran munnar på henne jävla hora är hon.asså dockan inte johanna :)
aah men dt gick typ bra tillslut, allt utom dt där jävla inandningen. fast jag vt inte, lungorna på dockan kanske inte ska röra sig upp och ner men dt sa dom på filmen att de skulle så jag har fickdamp nu. eller inte nu,,, men jag hade förut :)

osminkad dag idag, usch hatar egentligen dagar då man gårosminkad till skolan - man blir ju fan lika vit som en röv. nääe foundation och grovt mycket mascara is tha shiet.

mitt ideal.  OCH NEJ JAG TKR INTE DT ÄR FEL PÅ FJORTISAR EFTERSOM JAG BLIR KALLAD FJORTIS SÅ VARFÖR SKULLE JAG TKA DT, ?

Vanessa Anne Hudgens

jaoo, har hon inte en av dem finaste stilarna i världen?! dt tycker jag och den som inte tkr dt kan dra.
här kmr några riktigt snygga outfits på stil-ikonen vanessa.

KLÄNNINGEN <3 hon är snygg, smal, kan sjunga och har en underbar gaderob! welcome to my future life, I wish!

så enkelt och så stilrent! denna outfit skulle man kunna hitta på även våra billigaste köpställen, vad sägs som skorna från Zara, byxorna från Bik Bok och tröjan från H&M!

en mulen dag och denna outfit lyser upp den! vem har sagt att man inte kan vara snygg i en ruffsig knut, osminkad, en lång cardigan och ett par ljusa jeans? den kan ta sig där bak isf!

detta är sååå snyggggt!! den svarta koftan gör sig verkligen med de vita linnet och jeanskjolen. me love.

shoppingrunda? blanda sin klänning eller kjol med ett par snygga vinterskor - helst uggs eller varför inte dessa snygga mockaskor med supertrendiga fransar? då får du den typiska "vannesa stylen"

höjdpunkten på kvällen är när vanessa kliver in på galan med denna snygga dress. en rutigtight klänning och snygga pumps.


Låten <3

sweethearts !

här kommer en gammal, but still bääwst, låt.

So Sick - Ne Yo


kyssshen

är i skooolan

hej sötnooooosar (L)

äre i skolan nu, fett segt.
har redan slutat egentligen men ska vänta på min kompis ,

pussssspåer

Flipsyde - When It Was Good

Älskar denna låten <3


chacha AAHAHAHAHA

jao här gör vi en krillebooi.

usch va det har blåst idag, äckligt mycket faktiskt. tkr dt är synd när dt första dagen är sådär jätte fint väder och nu jättetrist. men så är det väl dt ska vara? alltid i juni...

idag sattes betygen, och jag är inte ett dugg nervös faktiskt. hooppas jag får MVG i religion som jag jobbade med så mycket, skulle kännas onödigt annars.
vad har ni hittat på idag då?:)

nu får dt va bra för denna gången, kmr ksk ett inlägg senare idag också, puss och kraaaaaaam.

2 juni

hej hej sommar. <3

nu är dt juni och om en vecka imon är det sommarlov för min del, kan ni fatta dt?!
detta året har gått så åt skogen fort! eller hur?

i morgon blir det skola såklart, sy klart min känning jag syr i slöjden - den är jätte fin :)

men nu ropar pappa som en galning att jag måste sova .

sweet dreeeams babes, (dröm om mig will you?)

III LOOOVE RAY-BAN GLASSES FROM THAA 80'S <3<3<3


Pluggggg

och nu är allt plugg klart, tack och lov!
har suttit enda sedan jag kom hem klockan halv fem till nu och jag är död,
har ont i ögonen också eeee!

men nu måste jag sova,och hehe skriva klart det sista på bokanalysen.. imorgon kmr de från ungdomsmottagningen till skolan och pratar det ska bli kul:)

pusssen på er mina bariiisar HAHAHHA


RSS 2.0