Är med Jooohanna

Heejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj bloggen!

Nu är Johanna här, och hon ska sova hos mig. Vi ska snart titta på skräckisar. Boooh.
Lite kul va?

Men jag vet inte vad jag ska skriva mer, kommer ett inlägg imorgon också, puss på er babes (L)
(sorry för dålig uppdatering)

Precis duchat och sånt

Ska blåsa håret alldeles strax, och sen ska jag platta det.
Jag ska inte träffa någon idag, och jag ska inte ut men jag känner bara för att göra mig i ordning och sånt, kanske ni får en liten videoblogg senare idag. Får se om jag pallar och sånt, men det vore ganska kul i alla fall =)! Eller vad säger ni?

Vädret suger, och jag har som sagt typ inget att göra, bara längta till Johanna kommer hem på onsdag, hehe.
Jag var nere till kiosken och köpte cola förut och några klubbor, det fanns typ ingen mat hemma så det fick bli min frukost. I know, I'm very healthy. Haha, nej men jag ska faktiskt börja träna på friskis när jag fyller 15 för det är 15års gräns där, så jag ska önska mig sånt träningskort av mamma så ska jag börja. Ska försöka få med mig Johanna också, liksom jag vill inte träna med mamma. Eller alltså jag tycker inte det är något problem med henne,och att träna med henne är säkert kul och sånt inget illa menat. Så klart jag kommer träna med henne med, men det är ju lite kul att träna med en kompis också, känner jag i alla fall =).

Ahja, ni får ha det bra och sånt.

Veckans kläd-drottning blir

Kim Kardashian!

Någon mer än jag som brukar titta på realityserien Keeping up with the KardashiansE!? Kim är en stark förebild för mig. Hon är vacker, har underbara kläder, har en p e r f e c t kropp! Hennes och Beyoncés kroppar, omg skulle jag skarpt kunna tänka mig att byta till =)! Liksom formerna, perfekta !

Back to buisness, Kim vann därför hon är sig själv och just för att hennes kläder sitter perfekt på hennes kropp, någon som vet hur man ska klä sig så är det Kim!

Här har ni den första bilden

Är dt inte superläckert? Jag har aldrig gillat vita byxor, det känns så.. naket? Vet inte varför jag tycker så kan också vara för jag tycker det är svårt att matcha vita byxor.. Men jag ska definitivt våga mig på vita byxor i framtiden! Toppen hon har på sig är bara för söt, ser ut som något vi i Sverige skulle kunna hitta i affärer som Tara (eller Raglady) och Zara - så kika där för att hitta en liknande top. Skorna och väskan från Chanel är också riktigt snygga. Den söta outfiten blir plötsligt tuffare och lite spydigare med Kims vackra ansikte och hår. Go Kim!

Jag ÄLSKAR det här, det är bara så Louise. Indian-bohem-stilikon-snygg-Kim vet hur man ska locka kameran. Är inte tröjan så snygg? Med ett bälte vid höfterna, en snygg väst och ett par släta stuprör matchar Kim ett par svarta vanliga boots.Snyggt!

Tänk er en shoppingrunda i L.A, en latte från Expresso House och Kims gaderob! Min drömdag! I wnna live the dream, the californian-dream (med kims gaderob). Halsduken hade inte varit snygg med vilken outfit som helst, men Kim som hon är klarar hon även att matcha den. Wow! Ett par flipflops, njae men Kim lyckas ändå. As usual.
Jag älskar att hon vågar röda stora brillz, det tuffar till outfiten och blir den där RÖDA tråden! ;) Louise är förnufftig, gud.

The grandma' stile, and I like it! Hit or Miss? Jo det finns väl bara ett svar på den frågan. Hit!
Kjolen som är direkt hhämtad från Lilla huset på Prärien är hur söt somj helst. Och den behöver sina matchningar för att förfullas med snygghet. Den hade nog inte varit lika snygg om inte Kim matchat som hon gör. I love her!

Klännigen <3. Älskar denna outfit. Fransarna längst ner gör att man inte koncentrerar sig på urringningen som skulle kunna vara ett problemmoment för många manliga fotografer ? Haha. Nej, men Kim klarar av såna här klänningar och hennes kurvor gör att allt hänger ihop och blir perfekt! En stor aplåd ! =)

Är hon inte vacker? Bilderna är hittade från google, och om ni vill se mer Kim outfits, sök på Kim Kardashian Fashion :)

God morgon, or maybe god förmiddag!

Har ni sovit gott? Det har jag i alla fall gjort, dem senaste nätterna har jag vaknat med sjukt ont i nacken. Men inte inatt som tur var. =)
Snart ska jag äta frukost, om jag hittar något gott vill säga, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Min bebis, Johanna kommer hem på onsdag från Spanien, jag är super glad för jag har saknat henne äckligt mycket. Vi har aldrig varit ifrån varandra så här länge innan, så det var lite av en utmaning haha.

Kommer ett till inlägg strax, håll ut!

Sexy by Sweden

Såg ett par skit snygga hotpants från Sexy by Sweden, här har ni bild.

Är dom inte super läckra? 299 kronor tror jag dom kostade, och dom finns att köpa på Bubbleroom.
Sök på Sexy by Sweden så kommer dom upp, =)

Men ne, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon och ni får ha det gött tills dess !

Kissie = Pissie

Sometimes it's just like that. Och detta är en av dessa gånger.
Kolla här.

Är inte det där bara löjligt?!
Ibland stör jag mig på henne äckligt mycket, men samtidigt kan jag inte slita mig från hennes blogg. Kanske som dom säger, hat-kärlek? Nej jag tror inte det, jag gillar henne och hennes blogg men ibland kan hon kännas allmänt uppstoppad och att det inte riktigt är hennes ord utan någon annans. Precis som att hon säger såhär för att hon vet hur folk kommer reagera på henne, för så har dom gjort "mot andra"? Okej, klar språk.. Alltså att hon är lite "hermis", hon kommer liksom inte på saker by her self, utan måste istället ta andras ord. Haha, omg hoppas ni förstod? :D

Men i alla fall, som ni som läser Kissies blogg vet säkert att hon brukar ha en sån "Kissie hissar och dissar" eller vad det heter. Denna gången tyckte jag faktiskt att hon gick över gränsen.. Asså den "Bloggare under 16" var bara patetiskt och helt stört, men allvarligt?! "Alkoholist/mytoman Kenza"!!!! Asså den bitchen.. Hur kan man egentligen skriva så? Kissie är så jävla svag och det är därför hon trycker ner Kenza (och många andra) så. Jag tror inte Kenza skulle bry sig så mycket, utan kanske bara bli förbannad och tänka "men shitt, måste hon klämma in mig i bloggen för att bli mer"känd"" ?
Kissie skriver, och jag noterar "Sen det där med alkohol kanske var ett slag under bältet med tanke på att det ligger i hennes gener =)". Så jävla skabbigt att jag spyr! Här har du Kissie, lär och ta till dig:

* För det första så är Kenza ingen alkoholist, jag tror vi hade märkt det big times bloggerska som hon är. Hon är 18 år och lever livet, är grymt mycket snyggare än du (du visste att hon är modell va) och just det, man kan ju inte glömma att hon faktiskt har ungefär dubbelt så många läsare än du.. =) Mytoman? Haha det var fan det roligaste som kommit från din mun på evigheter! Någon som är mytoman är ju du. Du ljuger helt utan anledningar på din blogg, som du kallar provecering. Och ja, jag kan hålla med dig till största dels med att mytomani hör bloggandet till hos vissa bloggare men allvarligt INTE KENZA. Så Kissie, jag tycker bara att du ska stå för hur det är. Kenza är dö mycket snyggare än dig, och behöver inte massa smink för att framstå som det. Någon annan (en viss Kissie) behöver tonvis med smink, silikon, MASSSSOOOR med retuchering och sist men absolut inte minst retsamt är att hon måste provocera och reta sig på allt och alla + att tydligen alla fjortisar och alla som har rosa läppar är wannabe hon. Haha, hon har nog egentligen inga wwannabes, hoppas jag i alla fall inte. Dom måste fan ha något fel på ögonen.
* Att säga typ "det ligger i generna" är för jävla löjligt. Och hon är tonvis mycket mer älskad än vad du är, potatisnäsa!


Och nu till det andra, att det borde vara en åldersgräns på bloggning. Haha, och den borde vara 16 tycker du? En fråga, vad är din motivering på att åldersgränsen borde vara 16? Är 16+-are mycket mer mogna och skriver inte lika mycket skit om dig, och är inte fjortisar och är snygga? Jag tycker att du är patetisk bara. Du är i alla fall inte mogen, och du är fjortis och, ursäkta, men du är inte så speciellt snygg heller. På många bilder ser du helt fantastisk ut. Du har den där släta hyn, perfekta ögonbryn, perfekt hår, riktigt fin kropp - men vet du vad? Du behöver inte retuchera mer, för folk vet att redan att du tar bort finnar och orenheter med hjälp av retucheringen, ändrar ögonbryna på samma sett, tar bort allt gult i håret men hjälp av detsamma, och (nej jag säger inte att hon är tjock) du retucherar så att det ser ut som en skugga bakom dig fastän du tagit bort drygt 1-2 cm av din kroppsbredd. Tyder detta på bra självförtroende eller är det bara jag som anser att hon inte har det? Du retucherar även bort dina bröstvårtor på många av dina bilder där du dragit ner tröjan så mycket så den går under dem. Och du får en perfekt uringning med hjälp av retuchering, the same överallt för fan. Haha.
Retuchering är Kissies New BFF, sorry alla andra men tävlingen är avslutad.
Några anledningar till att Kissie egentligen är född 1996:


* Hon ÄR en fjortis och hon förnekar det. Åh assah dt är tiep barah sååw tiepiskt fjåårtizar, inteew sanwt?<3<3
* Hon är omogen till allra högsta grad, till exempel med all provocering - det blir bara jobbigt i slutändan. Kolla på Kenza, Natacha, Stina-Lee och Blondinbella dom har kommit mycket längre än Kissie, och dom behöver inte prococera sina läsare.
* Sminket, håret och ja ni fattar. Jag säger inte att det är något fel på att sminka sig. Jag gör ju det :D


Ja.. Det finns många anledningar hahah. Jag vet, jag gjorde precis en Kissie och skrev skit om henne, men jag kände mig bara tvungen. Ahja, håll med mig eller inte det är eran sak. Såhär tycker jag om henne. Skit.
 
Kissie Mjaaaooow.


Jag är vrickad helt och hållet!

Ni som följer bloggen vet säkert, eller har förstott, att mitt minne är lite begränsat därför blandar jag skit lätt ihop saker. Vi åker alltså inte till Rhodos den 5e, utan redan på söndag alltså den 2a! Vem är spänd om inte Louise (Emma)? :O Det var några år sedan jag flög senast och jag vet att jag hatar starten, men samtidigt vet jag att det är typ en miljon och ännu fler flygplan som är uppe där och flyger just nu, och liksom hur stor är chansen att ett plan krachar? Den är jävligt liten =)
Vad tycker ni är läskigast med att flyga, och om ni inte tycker det är läskigt bäretta gärna varför ? :D

Om ni undrar varför jag skrev såhär "(Emma)" så är det för att jag egentligen heter Emma, och jag gillar det namnet mer. Mitt fullständiga namn är Emma Louise Frida Kjellberg, men mina föräldrar satte Louise som tilltalsnamn. Jag älskar namnet Emma och därför vill jag bli kallad det, har därför börjat döpa mig till det på bilddagboken och på msn. Hahah inte konsstigt att folk som är vana vid att jag heter Louise undrar vem jag är på msn ibland. Hahah.

Just det, jag var ju i Torekov idag. Vet ni hur mysig den lilla staden är eller? Den mellan Skåne och Halland strax utanför Båstad. Och den som säger att det inte finns många brats där har fel! Sjuktmångaa!!!
Min faster med familj bor där, alltså faster Ina, hennes fästman Chico och mina kusiner Pixie (Philipa), Bella, Zazi (Zarina), Maxiibooi (Maximilian Alexander). Jag kan bara säga att jag är dödligt svartsjuk på hela deras liv. Hahah.
Dom bor i en lyxvilla i London, men åker till deras lyxvilla i Torekov på sommaren, men dm åker också till Spanien till deras ruskigt stora lyxvilla där. Och om det vore nog, dom har alltid någon som passar upp dom, ni vet au-perer som passar barna, städare, gräsklippare.. ja ni fattar. Åh önska jag kunde leva i deras skor några dagar (a). Men min faster, och hela den familjen överhuvudtaget, är hur sociala som helst. Dom skaffar vänner på stört. Älskar deras personligheter. Igår till exempel hade dom haft fest för typ 50 pers? ;o

Ahja, The Kjellberg family is ment to live rich, that's just how it is and I'm sorry but you have to live with it!

Haha, pussss påer!

Rhodos den 5e!

Nu är det ändrat, istället för att åka till Bulgarien åker vi till ett 35 gradigt Rhodos! Jag är super glad, hotellet ligger precis vid havet också precis som det i Bulgarien. Vi flyger med ving, trodde det var apollo. Stupid Louise.
¨
Poolområdet!

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin
 det var allt! =)

Maybe Rhodos!

Pappa tittar på apollos hemsida och ska kanske avboka Bulgarien resan till en Rhodos resa, I'm in i alla fall! =)

Snart åker jag till Torekov, men åker hem ikväll igen eller så åker vi till Köpenhamn och bor där en natt. Så ni vet!

Puss så längeee <3


Borat!

Nu klockan 23 kommer Borat på TV 1000 Family, älskar den filmen! =)

Efter filmen sen kommer bilder från Skåne, puss!

Bulgarien 09!

Nu är det klart, jag åker till Bulgarien den elvte och stannar där en vecka. Hur glad som helst kan jag säga =)
Hotellet minns jag inte vad det heter, men det är fem stjärningt och ligger på Vernakusten tror jag det heter. Det blir som tidig fördelsedagspresent, helt underbart ! (L)
Och tack föresten alla som har sagt att min blogg var fiiin! Fyfan va söta ni är =)

Just det, är det någon som har varit i Bulgarien någon gång? Finns det Louis Vouitton väskor där, alltså falska fattar jag ju? Måste ha en väska och en plånbok, är beroende av designen!

Min bebis som är i Spaninen kommer hem i veckan, hon har varit borta i 3 veckor, det är otroligt. Vi har aldrig varit borta från varandra så länge, och jag har saknat henne äckligt mycket! Det är lite typiskt att jag åker bort när hon kommer hem, men under dom 11 dagarna ska jag bara vara med henne, känner att vi har mycket att snacka om! =)

Jag var hos min farfar måndag-onsdag och det var skit mysigt! Kommer bilder sen, blev faktiskt brun. Vädret i Skåne ör fan alltid fint, oavsett blåsten! =)

Imorgon blir det Skåne igen, men inte så långt denna gången. Nu ska vi till Torekov som ligger ungefär vid Båstad. Min faster och mina kusiner har sitt sommarställe där, och dom bor i London annars så vi ska hälsa på dom =) Mys.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta, men jag hoppas ni fortsätter läsa min blogg och såånt !
Puuuusss!

Hotellet vi ska på bo, lyyyxigt! Ligger precis vid vattnet också (L)

Sov dags för mig

Jag har blivit en nattuggla, därför är det riktigt svårt för mig att somna om nätterna, i alla fall de nätterna jag går åh lägger mig vid denna tiden. Visst, klart att man ska vara uppe sent på nätterna när det är sommarlov men det blir så jobbigt sen när skolan börjar och sånt därför ska jag bestämma mig att gå och lägga mig senast 02:00 om nätterna när jag inte sover med kompisar då såklart =). Haha det där lät lite nördigt, men man får vara lite mogen även om man bara är 14 höstrar!
Ni såg säkert att jag börjat med en ny kategori som kallas "Blogg Skvaller!" där ni kommer kunna läsa skväller om de stora bloggerskorna, de två ämnena som ligger uppe där redan handlar om Desirée Nilsson och Kissie så kolla in dem om ni vill ha lite news ni kanske missat på deras bloggar. Kommer såklart ha lite Hiss&Diss där med, där jag dissar bloggare. Hihi, Louise love being a biiiaatch.

Men nej, nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa mig till bädd. Imorgon ska jag träffa Karolina i stan sedan ska hon sova hos mig, mysigt! =)
Vi ses om en vecka, glöm inte bort mig bara! Just det, denna veckan har jag haft besöksrekord, keep going!

Desirée Nilsson inte avstängd!

Bara så alla vet, var mina tankar om ass Dessie var "portad" eller vad man ska säga från blogg.se way out från banan. Hon hade tydligen inget internet.

Lite news alltså, + att det nu är bekräftat på Dessies blogg att det inte var hon som skickat in ansökan om att bli Kissies nya Best Friend Forever, precis som jag förutspådde =)

Dessie is back on track!

Imorgon sticker jag till mamma igen

Och där har jag ju ingen dator som ni flesta vet! I'm dying.
Därför kommer det antagligen inte bli någon uppdatering i veckan. Men ni får stå ut mina små.. :D

På måndag drar jag, mamma och min bror ner till Skåne där min farfar och hans sambo bor. Ska nog stanna i bara två dagar, med tanke på att våra kattungar inte kan bli passade av min underbara mormor längre ! :)
Annars vet jag inte mer vad som händer, hittar väl alltid på något haha.

Hejdå så länge!

Dessie´s blogg avstängd?

Är det sant att bloggerskan Dessie´s blogg blivit avstängd? Och kan det ha och göra med att hon publicerade en busringares nummer? Visst det var väl lite överdrivet att lägga ut hemnumret till någon som busringt, så gör man faktiskt inte. Men ändå, dom kunde väl bara tagit bort inlägget eller raden där numret stod? För liksom numret och bloggen är ju kvar, bara det att hon inte uppdaterat sen den 14:onde och Desirée är ju inte direkt den som bloggar sällan.
Hoppas hennes blogg är på fötter snart igen, eftersom jag älskar henne och hennes blogg ! :D

En annan sak gällande Dessie. Ni som läser Kissies blogg vet säkert att hon har sån My new Bff som man kan ansöka till, precis som Paris program. Idag var Dessie med och tävlade, helt sjukt?! Dem är ju ovänner så det står härliga till (ordvalet?! hahaha). Jag tror faktiskt inte att det är Desirée (eller Deiaree som Kissie så fint kallade henne för) som skickat in detta, utan någon annan eller Kissie själv. Men Kissie diskvalificerade henne när hon gick vidare, men visst hade det varit lite roligt om det hade varit Dessie som vann hela skiten och dem skulle träffas. Ofta inte Kissie och Dessie skulle passa riktigt bra ihop? ;)

Hårda ord från Kissie angående Dessies (?) vänskaps-krav.

Vad tycker ni om min nya design?

Visst är den fiin!
Älskar färgerna också, och headern där slängde jag typ bara ihop något. =)
Om man ska vara ärlig har jag suttit med den nästan hela dagen, sen jag kom hem från stranden i alla fall.

Men nu ska jag sticka, ni får ett inlägg senare också.. puss så länge (L)

Fixa lite med designen

Hade tänkt att försöka mig på att ändra litegrand på min nuvarande design från Design&Make-up, men får la se hur det löser sig.. Jag är inte direkt duktig när det gäller stilmallen, haha.
Vad har ni annars gjort idag då? Jag har i alla fall varit på stranden och solat och badat med min älskliing Karolina och miin mamma. Brände mig på bränmaneter tre gånger, haha lyckat eller hur?

Nu får ni ursäkta mig, men för att jag möjligtvis ska få något gjort på designen borde jag nog börja nu =)
Puss så länge!

Så jävla trevligt!

Igår va det en underbar kväll, mötte först upp Fanny på Centralstationen där vi så smått började dra oss till Avenyn där vi mötte Vanja. Vi letade bord nästan överallt men ingenstans fanns det, så runt klockan åtta fick vi bord på uteserveringen på Bryggeriet. Det första vi gjorde va att beställa dricka i baren eftersom det skulle ta ett tag att få bord, men ändå fick vi nästan bordet direkt. Sedan sa det splasch och Fannys cola låg på marken. Jag höll på att dö, eftersom att alla såg. Tror vi hade alla ögon på oss, fan va snygga vi va ! Haha.
När Snygg-Kyparen kom tog han det med ro, tack och lov! =) Jag beställe Filé Mignon eller hur det stavas, rekomenderas starkt! Längesen jag hade så mysigt som jag hade under den middagen. Och grannarna på bordet bredvid hade minst lika roligt, haha! Pallar inte gå in på detaljer men jag kan säga : Du önskar inte att dina föräldrar är såna när dom är ute och äter med kompisar! haha!
Det var skit många SNYGGA killar från Gothia där, ååh ge mig. Vi gick i alla fall till Scandinavium där Gothia kön ringlade sig lång ändå var det drygt två timmar efter insläppet. Nu fattar ni kanske varför inte jag kommer palla det discot ? + att det är mycket konsitgt folk. Vi träffade i alla fall Karolina och Emma som egentligen skulle varit med oss under middagen också men som hade andra planer , ha-ha. Så vi gick runt och snackade med killar från Gothia, riktigt kul hade vi!

Men jag tog inga bilder, sorry. Bara på måltiden - I did a Kissie, oh no!
Puss på er så hörs vi senare

13:37 EEEELIIIIIIIIIT!!

Haha, inte för att jag fattar dem får 13:37 till eliit men whatever. Lite coooolt är dt ju, haha.
Ska fixa mig strax, men ska inte träffa tjejerna förän senare ikväll.
Vad ska ni göra idag då? Förutom att schteka i det fina vädret, äntligen =)!
Bra för Gothia också, förra året var det ju sämst väder. Regnade väldigt mycket, med killarna från Manchester tyckte tydligen det var varmt.. ? OKej..

Funderar på att fixa en header, ni vet en fin. Haha. Min brorsa hade tydligen ett program man kunde fixa saker på och sånt. För på Picasa kan man inte göra fina headrar.

Ni får ha det bäääääst såå länge, puss.


God natt

Japp, nu säger vi godnatt för denna gången och vi hörs imorgon då jag ska träffa några kompisar i stan och sånt, så det blir nog mycket bilder, roligt va? =)
Vi ska käka lite och sånt, kanske grilla men bara om vädret tillåter annars käkar vi på restaurang eller hos min kompis på Sibylla, for free ;) haha. Nej men, han är så gullig som sa att vi kunde det (a)

Nu somnar jag snart, puss på er mina snyggingar där ute hihi.


Sweethearts

I morgon blir det stan, träffa några tjejkompisar. Ska bli skit mysigt, dom har varit saknade länge nu. <3
Vet inte riktigt mer vad jag skulle säga, tänkte bara hålla mig till uppdateringen och säga att jag lever. =)

Ni får ha det bra så länge, puss !


Åsikt!

Jag har en åsikt om bland de värsta människorna jag vet. Rasister!
Va fan är problemet med dem egentligen, varför kan inte svarta ha samma rätt som vita för? Jag vet mycket väl, eftersom jag får höra det från rassar vaenda jävla dag, att det är utlänningarna (i deras mening "turkarna och blattarna") som utför majoriteten av våldtäckterna och försöken i Sverige, men det säger fan inte att det bara är dem. Och det säger heller inte att alla är lika dana! Min bästa kompis är kompis med många rasister (kukhuvuden) och jag har försökt få ut henne vad som får henne att vilja umgås med sånna? Så fort jag ser en spyr jag. Blir så förbannad. Men hon svarar bara att dem är hennes kompisar och att det inte spelar någon roll. För mig spelar det roll, big times!

Snälla, vi lever på 2000-talet, Amerikanske inbördeskriget vart över för längesen! Väx upp och ta till er !

Detta va allt för mig.


GOTHIA 09 (L)

Idag sätter Gothia igång igen! För er som inte vet så är det världens största fotbolls cup för ungdomar och den hålls i Göteborg precis som till exempel Partille Cup. Varje kväll, tis-lör, är det discon inne på Svenska Mässan - precis som Nordic =). Det är bäst att bo i Kungsbacka såna här dagar,, man träffar så mycket människor typ från hela världen dels för att det bor 42 lag bara i lilla Kungsbacka haha.
Imorgon drar jag in till Göteborg på dagen, och ska träffa några kompisar. Sedan på kvällen blir det antagligen inte Gothia disco som jag nästan lovade min bästizz Fanny. I stället blir det nog grilla på någon strand med tjejorna, eftersom Vanja åker till Libanon på onsdag. Man måste ju passa på, och vädret i Göteborg ska bli ass fint denna väckan också =)!

Vad ska ni göra i veckan annars då? Förutom att vara avundsjuka på mig som får jävlas med massa kåta fransmän? ;)
Mjo, förra året skrek dom "I loooove yoooooou!" till mig ,, vet dom ens vad kärlek är? Och så ville en ass ful kille bli fotat med min bästiz Johanna (hon är ass blond haha ;)) så jävla kul =).
Någon mer som ska på Gothia 09?
Nästa år blir det inte Gothia för min del, då ska jag och Johanna till Jersey på språkresa, så jävla efterlängtat (L)

Kommer ett inlägg lite senare, pusss så länge !

Finska nyheter?

Detta var bland det absoluta roligaste jag sett i mitt liv ! Fy fan alltså. Finska nyheter in my heart (L)
HAHAHAHHAH JAG ALLVARLGT DÖR!

My hair (L)

Här får ni se mitt hår nu, blont och somrigt (Y)




Puss


Dålig uppdatering

Tror det här är det första inlägget för idag.. Lite dåligt minne, u know.
Blev en sväng till mamma idag, jag och brorsan fick för oss att vi skulle gå till henne och jag var dum nog och tog ett par high heels så när vi hade kommit ungefär halvägs (bra ändå? ;)) så fick mamma komma och hämta oss för jag har fått skoskav haha. Hämtade massa skoskavs plåster hos mamma och snackade om Gothia litegrand, det är nämligen så att jag är pank och måste ha någon som skjutasar in mig till stan eller om pappa kan va lite snäll och ge mig pengar (för Guds skulle en gång) så jag kommer in till Göteborg. Men det ska nog gå bra, mamma sa att hon kunde skjutsa så =).

Vad har ni gjort idag då? Som ni hör så har ju min dag varit JÄTTE rolig.
I morgon blir det kanske in till stan om jag får tag på någon (och pengar av pappa).

Puss på er mina små söta gosigummor !

Ny header (!)

En ny fresch header har hittat sin plats på min blogg. Okej den är lite tråkig men jag ska försöka mig på att ändra hela min blogg någon dag i veckan här, det är ju sommar och jag tror jag vill ha lite rosa, vitt och svart (a) hmm får se hur det kan bli ! =)
Jag är fett trött så jag ska borsta tänderna sen raka vägen till sängs, ska försöka sova trots grannarnas musik, dem har tydligen fest. Tar bilder på mitt nya hår imorgon om ni är intresserade också, så håll utkik efter det !

Kisses / L

Rubrik ?

Nu är jag blond , damer och herrar !
Bild får ni se imorgon ;)


Blonde!

Nu drar jag mig hemåt till mamma, så ska hon slinga mitt hår (a)
Hoppas det blir fint annars vet jag inte vad jag gör !
Får använda mitt silver shampoo från Tony&Guy 1000000 gånger =)

Hejdå sweethearts (L)


Better On The Other Side

This the type of song that make the angels cry
I look up in the sky, and I wonder why?
Why you had go, go
I know it's better on the other side.


God morgon från Louise

Solen skiner och jag är glad! =)
En morgon utan att jag sjunger eller lyssnar på Michael Jackson, The Kiiiing!, finns inte i min värld just nu haha. Denna morgon bliir det Don´t Stop Til You Get Enough, så jävla bra (L) Och inte nog med det, kolla in videon.
Hur snygg är han inte där då? Vavavavava? ;)


Den går inte att lyssna sönder, så jävla bra (L)

Puss på er, idag ska jag slinga håååret (a)

Sleepy Louise

Jag är fett trött så jag ska nog pallra mig till badrummet, tvätta bort sminket och bortsa tänderna sen drar jag mig till sängs.
Just det, jag har inte sagt att jag ska slinga håret imorgon. Det blir nog mamma som får göra det, hon är skit duktig på hår och sånt så hon får komma och hämta mig. Jag vill få en blond ton, så när man tittar på håret så ser det blont ut om ni fattar? =)

Det här ska jag använda mig av, jag tror det kommer bli super bra ! =)

Puss och godnatt (L)


Frågor & svar

Alla bloggare ska svara på frågorna.
1. Lovar du att svara helt ärligt på varenda fråga? Ja
2. Hur många gånger ungefärligt har du medvetet ljugit i din blogg? Inte öppet,, asså jag har alltid gjort klart att det är ett skämt eller vad man ska säga.
3. Är det någon bloggare du extra ser upp till och kanske till och med härmar? Härmar? Nejnej, inget sånt här inte. Däremot ÄLSKAR jag Kenzas blogg och diggar henne skarpt, läser dessies, kissies och många andra bloggares bloggar med men Kenza har något speciellt =).
4. Vilket är ditt bästa knep till många&trogna läsare? Det är väl att hålla sig uppdaterad på både bloggen och om saker och ting som sker runt omkring. Personligen tycker jag det är intressant att höra vad folk tycker om olika saker, och sen få lägga sin egen röst och säga vad jag tycker. Som en debatt ungefär. Men man ska absolut skriva om saker man brinner för. Gillar du mode - skriv om det. Gillar du djur - skriv om det. Och så vidare. Det finns alltid folk som har samma intresse, och sedan kan du länka din blogg på olika hemsidor där du tror det finns många med samma intresse. Att härma andra lönar sig aldrig, kom på något nytt det är bara roligt! Och ha definitift en fin header och design, det finns jätte många hemsidor som hjälper dig med att göra om din blogg och hjälper dig hur du ska kunna få en fin header.
5. Vad gillar du att läsa om i en blogg? Personens vardag! Jag tycker det är skit kul! Personen ska ha en grymt snygg stil, både klädmässigt som personlighet. Det blir även plus poäng på videoinlägg från mig.
6. Har du någonsin varit i Usa? Nej
7. Skulle du vilja åka dit någongång / igen? Ja!?
8. Bloggar du någon annanstans än här? På bilddagboken, men jag bloggar liksom inte där. Jag skulle i alla fall inte kalla det för blogga. Där heter jag hhejlouiseh.
9. Brukar du lägga ut skönhets tips på din blogg? Har hänt. Och kommer nog snart igen så håll utkik =)
10. Gillar du "Blondinbella" och vad tycker du om henne? Jag gillar Blondinbella, det gör jag verkligen! Jag tycker inte hon är påklistrad som många andra, hon kör sitt race och har kommit mycket längre i karriären än många 18 åringar där ute det kan du ge dig på! Hon är vacker och har en underbar stil. Och hon är moderat, och jag är uppväxt i familj med just moderater så att hon är medlem i MUF är bara kul =) haha. Jag läste hennes blogg mycket förut, strax efter hon vart med i Let´s Dance. Men nu förtiden händer det bara att jag klickar in på hennes blogg då och då. Men hon skriver riktigt bra!
11. Vad tycker du om Alexandra "Kissie"? Jag gillar henne, dock stör jag mig på henne riktigt förjävligt mycket! Men det är väl det som är meningen kanske? Att man ska känna lite hat-kärlek för henne. Hon är väldigt fin, men jag gillar inte det med att hon dissar alla som faktiskt ser ut exakt som henne haha. Sminkar sig, beter sig och gör precis som henne i videoinläggen. Lite sorgligt men.. Hon lever ju för att provocera och sånt, det får vi la lägga lite cred för haha ?
12. Vad tror du, är det Kissie som härmar Dessie eller tvärtom? Haha, jag vet inte!! Många säger att det är Dessie som härmar Kissie och tvärtom om jag vet inte vad jag tror. Jag tycker om bägge två, men det är lite pinsamt faktiskt att de ska hålla på så här. Speciellt Alexandra som är 18 år. Väx upp ?
13. Vem gillar du mest, Amir eller Krille? Wow, Krille ! Har aldrig vart inne på Amirs blogg och kommer nog inte göra det heller.
14. Tokio Hotel eller Fjortisdunk? Oj, just nu fjortisdunk. Sorry TH!
15. Naturlig eller silikon? Bägge, har inget emot plastikoperationer då jag vill bli plastikkirurg när jag blir stor =)
16. Stockholm eller L.A? Åh svår fråga, mitt hjärta är i Stockholm <3 Men ja ska bo i The city of angels när jag blir stor i ett par år har jag lovat mig själv =)
17. Stockholmska, norrlänska, skånska eller göteborska? skånska, göteborska och stockholmska (a)
18. Hur länge ska du blogga? Tills jag inte pallar mer.
19. Vill du kunna tjäna pengar på din blogg i framtiden? Ja det vill jag såklart kunna!
20. Om du redan gör det, hur mycket tjänar du? -

OMFG

Detta är så jävla otroligt ! Videon har spridit sig över hela världen och det är Sverige !
Det är sånt här som gör mig otroligt stolt över att vara svensk , tack tack tack dem som arrangerade detta .
ÅÅH GÅSHUD!

RIP Micheal Jackson . Det du gjorde för oss var stort, vila i frid kungen av pop (L)

Guess what ?

I´m back on track och livet suger ;( !
Är äntligen hemma hos pappa igen, som jag har saknat datorn ! Men i och för sig vänjer man sig vid att leva stenåldersliv (utan dator) när man typ vart hos mamma i 1 vecka.
Okej lite info om veckan som paserat.. Jag, brorsan och mamma var på Liseberg i tisdags , riktigt mysigt men äckligt långa köer! Det var typ 35 minuters kö på Balder, jag tog livet av mig.
Okej jag kom på att det inte hänt så mycket mer intressant denna veckan så let´s talk about the coming week !
Tihhihihihi (a) det är Gothia denna vecka som kommer men jag ska vara ärlig så längtar jag inte så mycket. För båda mina bästa vänner ska vara borta hela denna vecka. Johanna är i Spanien och Karro är typ någonstans nu och hon ska direkt när hon kommer hem på tisdag till Åhus på handbolls cup. Jag tar allvarligt mitt liv. Är det någon annan som vill träffas och dansa loss på Gothia så säg till för jag kan fan inte gå dit utan mina baaaabes egenltigen men whatever dom kan ta sig becaause louise is looking for a new bff <3<3 haha,
Men jag får la slå en signal till min älskade Malin Lindgren eller Fanny Vydra så får jag gå med dom (a)<3

Aww nu fick jag ett sms av Karro och hon kommer hem på torsdag så jag får gå med henne också :)<3

Okej jag har inget mer att säga för tillfället och jag har inte tagit några bilder från veckan som jag kan lägga in, eller jo förresten jag har nog några :) pussssssn.

Först packa, sen hem till mamma

Yes,. Nu ska jag packa ihop alla mina kläder sen kommer mamma och hämtar mig. Ska nog ringa Johanna sen och höra om hon inte kan komma in till Kungsbacka och träffas eftersom hon åker till Spanien imorgon.
Nästa vecka har min mamma semester så då åker vi nog ner Skåne, till min farfar och låtsas farmor som bor där nere. Dom bor så fruktansvärt fint, <3 :)
Älskar att komma ner till Skåne på sommaren,, förutom att dt alltid blåser så jävla mycket där nere hahahah.

Ni får ha en asssnice vecka så hörs vi om 7 dagar. Pusssssssselipuss mina små babisar (L)

JAG SER UT SOM EN BITCH PÅ BILDEN ;o

Underbar dag !

Jag vill till stranden och bada åh sola,, men jävla fucking mens gör så jag inte kan bada så jag får vänta i några dagar. Mamma sa i alla fall att vi ska till Smarholmen imorgon och sola & då får jag hänga pååå hihih =)
Jag får cp ryck på att jag inte vet hur jag ska göra min header och tydligen vill ingen hjälpa mig med den , ni är cpiga ni med. Hihih.
Just det, ni hör kanske att jag har fixat musik på min blogg och om ni "skrollar" längst ner så kan ni välja bland just nu tre låtar.
So Sick - Ne-Yo
Knock You Down - Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-Yo
Svävar Fram - The Larssons
Tycker faktiskt att jag lyckades få i hop tre rikigt bra låtar, (;

Oh mmy good imorgon åker min bäästis till Spanien i tre veckor vet ni hur ont i magen jag har och jag kommer gråta för att jag kommer inte ha något att göra .  Pissssssssssss.
Tänk er, hon ska vara borta på Gothia och allt , dt va så fuckat roligt förra sommaren under Gothia med henne. Och nu ska hon vara borta, sedan kanske jag ska utomlands direkt när hon kommer hem (kanske) och då har vi liksom inte träffats på över fyra veckor ! Jag fattar inte hur jag ska klara av det hahaha.

Ahja , kommer ett inlägg alldeles strax igen, för mamma kommer snart och hämtar mig och min brorsa för vi ska sova hos henne i veckan, som ni kanske förstår så kommer jag inte kunna uppdatera så länge jag inte är hos en kompis eller ett under (weeeey) skulle inträffa och internet där skulle funka plötsligt (;!

Puss på er, kanske ska ha en frågestund när jag kommer hem ifrån mamma nästa vecka , vad tycker ni ? :)
Och en sak till ; Ge tips på en fin header <3<3

RSS 2.0